marți, 5 aprilie 2016

Aripi la cuptor cu parmezan, usturoi si busuioc

O reteta simpla, dar super delicioasa. Pinterest-ul imi da din nou ideei pentru blocajele la meniul din timpul saptamanii. :))



Ingrediente:
- 10 aripi pui
- 1 lingura rasa rozmarin uscat
- 1 lingura rasa oregano uscat
- 1 lingurita cumin macinat
- sare, piper, ulei de masline
- o legatura de busuioc verde
- 1 catel de usturoi ras
- 1 cana de parmezan ras

Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 180 C si se tapeteaza o tava de aragaz cu folie de aluminiu. Se curata aripile si se taie in jumatati. Se amesteca rozmarinul, oregano, cumin cu ulei de masline, sare si piper. Se rastoarna amestecul de condimente peste aripi si se amesteca bine.
2. Se aseaza carnea intr-un singur strat in tava si se dau la cuptor pentru 35-40 de minute. Intre timp se maruntesc frunzele de busuioc si se amesteca cu parmezanul ras si usturoiul tocat foarte marunt.Se scot aripile din cuptor si se rastoarna imediat peste parmezan si usturoi. Se amesteca pana cand toate aripile sunt condimentate uniform si se servesc. Pofta Buna! Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...